ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. Public
  2. 研究紀要
  3. 農学部紀要
  4. 23(1990)
  1. Private
  2. 研究紀要
  3. 農学部紀要Memoirs of the Faculty of Agriculture of Kinki University
  4. 23(1990)

食品中の突然変異原性物質とその不活化

https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/4982
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/4982
df6f8c50-cb04-4aa8-a609-299cbef38bfc
名前 / ファイル ライセンス アクション
AN00064044-19900320-0055.pdf AN00064044-19900320-0055.pdf (658.7 kB)
Item type ☆紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2008-01-28
タイトル
タイトル 食品中の突然変異原性物質とその不活化
タイトル
タイトル Desmutagenic Activities of Vegetables on Broiled Fish
言語 en
著者 吉川, 賢太郎

× 吉川, 賢太郎

吉川, 賢太郎

ja-Kana ヨシカワ, ケンタロウ

Search repository
撫井, 賀代

× 撫井, 賀代

撫井, 賀代

ja-Kana ムイ, カヨ

Search repository
石井, 隆一郎

× 石井, 隆一郎

石井, 隆一郎

ja-Kana イシイ, リュウイチロウ

Search repository
寺下, 隆夫

× 寺下, 隆夫

寺下, 隆夫

ja-Kana テラシタ, タカオ

Search repository
獅山, 慈孝

× 獅山, 慈孝

獅山, 慈孝

ja-Kana シシヤマ, ジコウ

Search repository
河野, 又四

× 河野, 又四

河野, 又四

ja-Kana コウノ, マタシ

Search repository
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者(英)
言語 en
値 Yoshikawa, Kentaro
著者(英)
言語 en
値 Mui, Kayo
著者(英)
言語 en
値 Ishii, Ryuichiro
著者(英)
言語 en
値 Terashita, Takao
著者(英)
言語 en
値 Shishiyama, Jiko
著者(英)
言語 en
値 Kono, Matashi
著者 所属
値 近畿大学農学部食品栄養学科食品微生物学研究室
著者 所属
値 国立循環器病センター疫学部
著者 所属
値 近畿大学農学部食品栄養学科食品微生物学研究室
著者 所属
値 近畿大学農学部食品栄養学科食品微生物学研究室
著者 所属
値 近畿大学農学部食品栄養学科食品微生物学研究室
著者 所属
値 近畿大学農学部食品栄養学科食品微生物学研究室
著者所属(翻訳)
値 Laboratory of Food Microbiology, Department of Food and Nutrition, Faculty of Agiculture, Kinki University
著者所属(翻訳)
値 Department of Epidemiology, National Cardiovascular Center Research Institute
著者所属(翻訳)
値 Laboratory of Food Microbiology, Department of Food and Nutrition, Faculty of Agiculture, Kinki University
著者所属(翻訳)
値 Laboratory of Food Microbiology, Department of Food and Nutrition, Faculty of Agiculture, Kinki University
著者所属(翻訳)
値 Laboratory of Food Microbiology, Department of Food and Nutrition, Faculty of Agiculture, Kinki University
著者所属(翻訳)
値 Laboratory of Food Microbiology, Department of Food and Nutrition, Faculty of Agiculture, Kinki University
版
出版タイプ NA
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_be7fb7dd8ff6fe43
出版者 名前
出版者 近畿大学農学部
書誌情報 近畿大学農学部紀要
en : Memoirs of the Faculty of Agriculture of Kinki University

号 23, p. 55-61, 発行日 1990-01-01
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 04538889
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 [Author abstract]The extracts of certain vegetables (eggplant, broccoli etc.) reduced the mutagenicity of pyrolysate mutagens by inhibiting metabolic activation with rat liver preparation S-9. Juices prepared from 90 kinds of vegetables and fruit were almost all capable of irreversibly suppressing the mutagenicity of broiled fish by direct enzymatic inactivation of the mutagenic principle. Some pyrolysated fish products contained components resistant to vegetable desmutagenic action.[著者抄録]約90種の野菜・果実について突然変異原性物質に対する不活化作用の検索を試みた。ナスやブロッコリー等の野菜ジュースは,ラットのS-9を用いる代謝活性を阻害するため,Salmonella typhimurium TA98における魚肉焼成物の変異原性を見かけ上減少した.一方,約90種の野菜や果実のジュースのほとんどは,その酵素によって直接的に変異原性を抑制した.しかし,突然変異原性物質を完全に不活化できない事も認められた。
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 記事区分:原著
サムネイル

AN00064044-19900320-0055.jpeg
AN00064044-19900320-0055.jpeg

フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-20 19:30:49.206124
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3