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アイテム
中国多収米の清酒醸造への利用性と新規料理酒の開発に関する研究
https://doi.org/10.15100/00023401
https://doi.org/10.15100/00023401341d9ac1-91bb-4bf0-8d4f-011440ff6866
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Thesis_Summary Ag0251-20210920-0001.pdf (3.6 MB)
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Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||||||
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公開日 | 2022-11-10 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | 中国多収米の清酒醸造への利用性と新規料理酒の開発に関する研究 | |||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | THE SUITABILITY FOR THE SAKE MAKING OF CHINESE RICE VARIETY WITH HIGH YIELDING RICE AND DEVELOPMENT STUDY OF NEW BREW JAPANESE RICE WINE FOR DISHES | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
著者 |
松本, 保博
× 松本, 保博
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言語 | ||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 | |||||||||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||||||||
ID登録 | ||||||||||||
ID登録 | 10.15100/00023401 | |||||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||||
版 | ||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||||
出版者 名前 | ||||||||||||
出版者 | 近畿大学 | |||||||||||
書誌情報 |
ja : 博士学位論文/本文(令和3年度授与) p. 1-87, 発行日 2021-09-12 |
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学位授与番号 | ||||||||||||
学位授与番号 | 乙第747号 | |||||||||||
学位授与年月日 | ||||||||||||
学位授与年月日 | 2021-09-12 | |||||||||||
学位名 | ||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
学位名 | 博士(農学) | |||||||||||
学位授与機関 | ||||||||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||||||
学位授与機関識別子 | 34419 | |||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
学位授与機関名 | 近畿大学 | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
学位授与機関名 | Kindai University | |||||||||||
内容記述 | ||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||
内容記述 | 主査:白坂憲章 教授 学内授与番号:農第251号 The Physical and Chemical Properties of the Grains of Some Chinese Rice Varieties with a Recorded Brown Rice Yield of around 1000 gm-2 in Yunnan Province, China:On the Suitability for Sake Brewing, Yasuhiro MATSUMOTO, Toshiki MIYAKE, Takao TERASHITA, Takahisa AMANO, Tropical Agriculture and Development, 2017 Volume 61 Issue 1 Pages 1-7 https://doi.org/10.11248/jsta.61.1 掲載 きのこ由来プロテアーゼを用いた米タンパク質分解と生成する遊離アミノ酸組成の特徴, 松本 保博, 柴崎 直人, 加納 明子, 福田 泰久, 寺下 隆夫, 白坂 憲章, 日本きのこ学会誌, 28 巻 4 号, 159-164, 2021 https://doi.org/10.24465/msb.28.4_159 掲載 |
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フォーマット | ||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||
内容記述 | application/pdf |