WEKO3
アイテム
Studies on the mechanisms underlying rupture of abdominal aortic aneurysm and the preventive methods by functional food factors
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/20551
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/20551bd908608-3c27-439b-8ffd-199aa1cf2c7a
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-02-20 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Studies on the mechanisms underlying rupture of abdominal aortic aneurysm and the preventive methods by functional food factors | |||||||||
著者 |
久後, 裕菜
× 久後, 裕菜
|
|||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | jpn | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 | |||||||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||||||
アクセス権 | ||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||
著者 所属 | ||||||||||
値 | 近畿大学 | |||||||||
著者所属(翻訳) | ||||||||||
値 | Kindai University | |||||||||
版 | ||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||
出版者 名前 | ||||||||||
出版者 | 近畿大学 | |||||||||
書誌情報 |
博士学位論文/本文(平成30年度授与) p. 1-81, 発行日 2019-03-19 |
|||||||||
内容記述 | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | 学位の種類:農学 学位授与年月日:平成31年3月19日 主査:上嶋, 繁 教授 報告番号:甲第1419号 学内授与番号:農第232号 Hirona Kugo, Nobuhiro Zaima, Youhei Mouri, Hiroki Tanaka, Kenichi Yanagimoto, Tetsumei Urano, Naoki Unno & Tatsuya Moriyama (2016) The preventive effect of fish oil on abdominal aortic aneurysm development, Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, 80:6, 1186-1191, DOI: 10.1080/09168451.2016.1146073 掲載 Kugo, H., Zaima, N., Tanaka, H. et al. Adipocyte in vascular wall can induce the rupture of abdominal aortic aneurysm. Sci Rep 6, 31268 (2016). https://doi.org/10.1038/srep31268 掲載 Kugo H, Zaima N, Onozato M, Miyamoto C, Hashimoto K, Yanagimoto K, Moriyama T. Suppressive effects of dietary EPA-rich fish oil on the degradation of elastin fibers in the aortic wall in nicotine-administered mice. Food Funct., 2017,8, 2829-2835, https://doi.org/10.1039/c7fo00553a 掲載 |
|||||||||
フォーマット | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | application/pdf | |||||||||
権利 | ||||||||||
値 | 日本油化学会の転載許可を得て登録 |