WEKO3
-
RootNode
アイテム
〈資料〉京野菜を中心とした野菜類の機能性:ヒアルロニダーゼ、エラスターゼ、コラゲナーゼ阻害活性
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/18322
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/183225950a991-d6f6-4bac-9847-9273d9f389d1
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | ☆紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2017-04-10 | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | 〈資料〉京野菜を中心とした野菜類の機能性:ヒアルロニダーゼ、エラスターゼ、コラゲナーゼ阻害活性 | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | 〈Research Data〉Functional properties of vegetables: hyaluronidase, elastase and collagenase inhibitory activity | |||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
著者 |
渡辺, 克美
× 渡辺, 克美
× 佐藤, 庸平
|
|||||||||||||
言語 | ||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
主題 | collagenase inhibition, elastase inhibition, hyaluronidase inhibition | |||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||
著者(英) | ||||||||||||||
en | ||||||||||||||
WATANABE, Katsumi | ||||||||||||||
著者(英) | ||||||||||||||
en | ||||||||||||||
SATO, Youhei | ||||||||||||||
著者 所属 | ||||||||||||||
近畿大学農学部食品栄養学科 | ||||||||||||||
著者 所属 | ||||||||||||||
京都府立桂高等学校 | ||||||||||||||
著者所属(翻訳) | ||||||||||||||
Kindai University | ||||||||||||||
著者所属(翻訳) | ||||||||||||||
Kyoto prefectural Katsura senior high school | ||||||||||||||
版 | ||||||||||||||
出版タイプ | NA | |||||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_be7fb7dd8ff6fe43 | |||||||||||||
出版者 名前 | ||||||||||||||
出版者 | 近畿大学農学部 | |||||||||||||
書誌情報 |
近畿大学農学部紀要 en : MEMOIRS OF THE FACULTY OF AGRICULTURE OF KINDAI UNIVERSITY 号 50, p. 41-45, 発行日 2017-03-31 |
|||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||
収録物識別子 | 21896267 | |||||||||||||
抄録 | ||||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||||
内容記述 | [Synopsis] The hyaluronidase, elastase and collagenase inhibitory activities of twenty species of vegetables were measured to evaluate their anti-wrinkle and anti-inflammatory capabilities. Among the tested vegetables, Manganji pepper, Takagamine pepper and kohirabi had the high elastase inhibitory activity although high hyaluronidase and collagenase inhibitory activities were not detected.Manganji and Takagamine peppers are classified into the same genus (Capsicum). It suggested that Manganji pepper, Takagamine pepper and kohirabi had the high anti-wrinkle capability and that the capability might be species-specific. | |||||||||||||
フォーマット | ||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||
内容記述 | application/pdf |
Share
Cite as
渡辺, 克美, 佐藤, 庸平, 2017, 〈Research Data〉Functional properties of vegetables: hyaluronidase, elastase and collagenase inhibitory activity: 近畿大学農学部, 41–45 p.