ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. Public
  2. 研究紀要
  3. 工業高等専門学校研究紀要
  4. 3(2009)
  1. Private
  2. 研究紀要
  3. 工業高等専門学校研究紀要Research reports Kinki University Technical College
  4. 3(2010)

食品凍結に及ぼす変動磁場の効果--実験装置の製作と予備実験

https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/12877
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/12877
ab9a1a61-79d4-4902-b651-b6a64ccb0c93
名前 / ファイル ライセンス アクション
AA12315376-20100115-0025.pdf AA12315376-20100115-0025.pdf (2.2 MB)
Item type ☆紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2014-09-03
タイトル
タイトル 食品凍結に及ぼす変動磁場の効果--実験装置の製作と予備実験
タイトル
タイトル Effect of magnetic field on food freezing
言語 en
著者 村田, 圭治

× 村田, 圭治

村田, 圭治

ja-Kana ムラタ, ケイジ

Search repository
奥村, 太一

× 奥村, 太一

奥村, 太一

ja-Kana オクムラ, タイチ

Search repository
荒賀, 浩一

× 荒賀, 浩一

荒賀, 浩一

ja-Kana アラガ, コウイチ

Search repository
小堀, 康功

× 小堀, 康功

小堀, 康功

ja-Kana コボリ, ヤスノリ

Search repository
言語
言語 jpn
キーワード
主題 Food freezing, Magnetic field, Freezing curve, Optical microscope
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者(英)
言語 en
値 Murata, Keiji
著者(英)
言語 en
値 Okumura, Taichi
著者(英)
言語 en
値 Araga, Koichi
著者(英)
言語 en
値 Kobori, Yasunori
著者 所属
値 近畿大学工業高等専門学校総合システム工学科
著者 所属
値 近畿大学工業高等専門学校専攻科生産システム工学専攻
著者 所属
値 近畿大学工業高等専門学校総合システム工学科
著者 所属
値 近畿大学工業高等専門学校総合システム工学科
著者所属(翻訳)
値 Kinki University Technical College
著者所属(翻訳)
値 Kinki University Technical College
著者所属(翻訳)
値 Kinki University Technical College
著者所属(翻訳)
値 Kinki University Technical College
版
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
出版者 名前
出版者 近畿大学工業高等専門学校
書誌情報 近畿大学工業高等専門学校研究紀要
en : Research reports Kinki University Technical College

巻 3, p. 25-27, 発行日 2010-01-01
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 18824374
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 [Abstract] This paper presents an experimental investigation on effects of magnetic field on food freezing process. Although purpose of food freezing is to suppress the deterioration of food, freezing breaks food tissue down, and some nutrient and delicious element flow out after thawing. Recently, a few of refrigeration equipments with electric and magnetic fields have attracted attention from food production companies and mass media. Water and tuna were freezed in magnetic field (100kH, 1.3mT). Freezing curve was examined and tuna tissue was observed by optical microscope. The influence of the magnetic field was not able to be found in the tissue observation and the freezing curve.
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-20 18:43:44.019218
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3