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  1. Public
  2. 研究紀要
  3. 農学部紀要
  4. 44(2011)
  1. Private
  2. 研究紀要
  3. 農学部紀要Memoirs of the Faculty of Agriculture of Kinki University
  4. 44(2011)

<原著>近畿大学奈良キャンパスにおける山菜の生育状況

https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/5299
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/5299
e0fc0c59-bb9c-49bc-971a-3d1b4edd0c83
名前 / ファイル ライセンス アクション
AN00064044-20110331-0023.pdf AN00064044-20110331-0023.pdf (3.0 MB)
Item type ☆紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2011-06-06
タイトル
タイトル <原著>近畿大学奈良キャンパスにおける山菜の生育状況
その他(別言語等)のタイトル
その他のタイトル <Original>Edible wild plants and mushrooms on the Nara Campus of Kinki University
著者 大伴, 遥香

× 大伴, 遥香

大伴, 遥香

ja-Kana オオトモ, ハルカ

Search repository
桜谷, 保之

× 桜谷, 保之

桜谷, 保之

ja-Kana サクラタニ, ヤスユキ

Search repository
言語
言語 jpn
キーワード
主題 Edible wild plants, Mushrooms, Satoyama
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者(英)
言語 en
値 OTOMO, Haruka
著者(英)
言語 en
値 SAKURATANI, Yasuyuki
著者 所属
値 近畿大学農学部環境管理学科
著者 所属
値 近畿大学農学部環境管理学科
著者所属(翻訳)
値 Department of Environmental Management, Kinki University
著者所属(翻訳)
値 Department of Environmental Management, Kinki University
版
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
出版者 名前
出版者 近畿大学農学部
書誌情報 近畿大学農学部紀要
en : Memoirs of the Faculty of Agriculture of Kinki University

号 44, p. 23-33, 発行日 2011-03-01
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 04538889
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 [Synopsis] Edible wild plants and mushrooms were investigated on the Nara Campus of Kinki University which is located in the Yata Hills. Thirty three species of plants and 27 species of mushroom were reported with descriptions and color photographs. Most species of edible wild plants were growing at the edge of the forest and in the forest of coppice satoyama and some species were observed waterside such as pond or paddy field. Thus, edible wild plants and mushrooms were growing at various environments of the Campus with coppice. It is essential for sustainable cropping the edible wild plants and mushrooms to conserve the diversity of coppice. The season of cropping of these plants were spring and autumn when activity of humans in the field is high.
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 OOTOMO, Haruka
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
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Ver.1 2023-06-21 00:53:46.130076
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