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  1. Public
  2. 研究紀要
  3. 農学部紀要
  4. 36(2003)
  1. Private
  2. 研究紀要
  3. 農学部紀要Memoirs of the Faculty of Agriculture of Kinki University
  4. 36(2003)

きのこ食習慣について : 三重県北部での事例

https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/4817
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/4817
06f2b665-1758-43fa-bd97-8660df83fdcc
名前 / ファイル ライセンス アクション
AN00064044-20030331-0137.pdf AN00064044-20030331-0137.pdf (555.7 kB)
Item type ☆紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2008-01-28
タイトル
タイトル きのこ食習慣について : 三重県北部での事例
その他(別言語等)のタイトル
その他のタイトル Food customs on wild mushrooms : a case study in Mie Prefecture, Central Japan
著者 種坂, 英次

× 種坂, 英次

種坂, 英次

ja-Kana タネサカ, エイジ

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安田, 順子

× 安田, 順子

安田, 順子

ja-Kana ヤスダ, ジュンコ

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芦田, 馨

× 芦田, 馨

芦田, 馨

ja-Kana アシダ, カオル

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言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者(英)
言語 en
値 Tanesaka, Eiji
著者(英)
言語 en
値 Yasuda, Junko
著者(英)
言語 en
値 Ashida, Kaoru
著者 所属
値 近畿大学農学部農学科
著者 所属
値 近畿大学農学部農学科
著者 所属
値 近畿大学農学部農学科
著者所属(翻訳)
値 Department of Agriculture, Faculty of Agriculture, Kinki University
著者所属(翻訳)
値 Department of Agriculture, Faculty of Agriculture, Kinki University
著者所属(翻訳)
値 Department of Agriculture, Faculty of Agriculture, Kinki University
版
出版タイプ NA
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_be7fb7dd8ff6fe43
出版者 名前
出版者 近畿大学農学部
書誌情報 近畿大学農学部紀要
en : Memoirs of the Faculty of Agriculture of Kinki University

号 36, p. 137-139, 発行日 2003-01-01
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 04538889
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Food customs regarding wild mushrooms are investigated in the Uga Section, Daian Town, located in the northern part of Mie Prefecture in central Japan. Twenty-two basidiomycetous mushrooms belonging to ten families have been used as food. This number of consumed mushroom species was comparably large in relation to that in the eastern half of Japan. Many of the species collected were dried for stock before cooking. The custom of drying certain wild herbs and mushrooms is frequently observed in the western half of Japan, while people in the eastern half of Japan usually salt food for winter-stock. It is noticeable that this survey area constitutes a contact zone between the two halves Japan regarding the food customs pertaining to wild mushrooms.
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 記事区分:資料
サムネイル

AN00064044-20030331-0137.jpeg
AN00064044-20030331-0137.jpeg

フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
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