WEKO3
アイテム
Study on the influence of the hop cultivation factors on its growth, development and qualities
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/19796
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/19796d36a1693-993d-4cc4-ad6a-cf7c44774e4c
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
Thesis_Summary Ag0231-20180320-0001.pdf (2.7 MB)
|
|
Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-12-04 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Study on the influence of the hop cultivation factors on its growth, development and qualities | |||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||
その他のタイトル | ホップ栽培因子の生育・品質への影響に関する研究 | |||||
著者 |
松井, 宏夫
× 松井, 宏夫 |
|||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 | |||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
著者 所属 | ||||||
値 | 近畿大学 | |||||
著者所属(翻訳) | ||||||
値 | Kindai University | |||||
版 | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
出版者 名前 | ||||||
出版者 | 近畿大学 | |||||
書誌情報 |
博士学位論文/本文(平成29年度授与) p. 1-75, 発行日 2018-03-20 |
|||||
内容記述 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 学位の種類:農学 学位授与年月日:平成30年3月20日 主査:重岡,成 教授 報告番号:乙第706号 学内授与番号:農第231号 Matsui, H., Inui, T., Ishimaru, M., Hida, Y. and Oka, K. (2013). THE INFLUENCE OF THE AGE OF A HOP PLANT ON THE QUALITY OF HOP AROMAS IN BEER. Acta Hortic. 1010, 171-182 DOI: 10.17660/ActaHortic.2013.1010.20 https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2013.1010.20 掲載 Matsui H., Inui T., Oka K., Fukui N. “The influence of pruning and harvest timing on hop aroma, cone appearance, and yield,” Food Chemistry, 2016, Food Chemistry, Volume 202, pp. 15-22 https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.01.058 掲載 |
|||||
フォーマット | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | application/pdf |