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アイテム
Bioactive Glycosides in Citrus Fruit Peels
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/9900
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/990073069598-54d3-43ae-bcad-54c3dd2889af
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | ☆紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||
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公開日 | 2011-11-25 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Bioactive Glycosides in Citrus Fruit Peels | |||||||||||||||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||||||||||||||
その他のタイトル | 柑橘類果皮中の生物活性配糖体 | |||||||||||||||||
著者 |
Sawabe, Akiyoshi
× Sawabe, Akiyoshi
× Kumamoto, Hiroyasu
× Matsubara, Yoshiharu
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言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||
著者(英) | ||||||||||||||||||
en | ||||||||||||||||||
沢辺, 昭義 | ||||||||||||||||||
著者(英) | ||||||||||||||||||
en | ||||||||||||||||||
隈元, 浩康 | ||||||||||||||||||
著者(英) | ||||||||||||||||||
en | ||||||||||||||||||
松原, 義治 | ||||||||||||||||||
著者 所属 | ||||||||||||||||||
Institute for Comprehensive Agricultural Sciences, Kinki University | ||||||||||||||||||
著者 所属 | ||||||||||||||||||
Takasago International Corporation | ||||||||||||||||||
著者 所属 | ||||||||||||||||||
Kinki University | ||||||||||||||||||
版 | ||||||||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||||||||||
出版者 名前 | ||||||||||||||||||
出版者 | 近畿大学農学総合研究所 | |||||||||||||||||
書誌情報 |
近畿大学農学総合研究所報告 en : Bulletin of the Institute for Comprehensive Agricultural Sciences, Kinki University 号 6, p. 57-67, 発行日 1998-03-01 |
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ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 09193022 | |||||||||||||||||
抄録 | ||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||||||||
内容記述 | [Synopsis] Since 1980's we have been investigating bioactive compounds in citrus fruit peels. We have successfully isolated seventy-three glycosides including thirty-four new compounds. They were flavonoid glycosides, phenylpropanoid glycosides, terpenoid glycosides, limonoid glycosides, and alkyl glycosides. The biological activities of the compounds were studied for the utilization as hypotensive and hypertensive drugs. In this manuscript, recent works are briefly reviewed focussing on the isolation and mutual relationships between the structures of the compounds and their biological activities. (摘要) 有用植物資源として、貴重な柑橘類果皮のより高度な利用開発の基礎研究として、著者らは11種の柑橘類果皮中から34種の新規化合物を含む73種の生物活性物質の分離に成功した。これらの化合物の構造と生物活性の相関性について考察した。 | |||||||||||||||||
フォーマット | ||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||
内容記述 | application/pdf |