Item type |
☆紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2011-11-21 |
タイトル |
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タイトル |
キノア種子のトリプシンインヒビターの単離およびその性質 |
その他(別言語等)のタイトル |
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その他のタイトル |
Isolation and Some Properties of Trypsin Inhibitors in Quinoa Seeds. |
著者 |
陳, 怡君
安藤, ひとみ
浅井, 利憲
渡辺, 克美
光永, 俊郎
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言語 |
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言語 |
jpn |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
著者(英) |
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言語 |
en |
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値 |
Chen, Yi-chun |
著者(英) |
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言語 |
en |
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値 |
Ando, Hitomi |
著者(英) |
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言語 |
en |
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値 |
Asai, Toshinori |
著者(英) |
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言語 |
en |
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値 |
Watanabe, Katsumi |
著者(英) |
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言語 |
en |
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値 |
Mitsunaga, Toshio |
著者 所属 |
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値 |
近畿大学農学部食品栄養学科 |
著者 所属 |
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値 |
京都文教短期大学 |
著者 所属 |
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値 |
株式会社 浅井 |
著者 所属 |
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値 |
近畿大学農学部食品栄養学科 |
著者 所属 |
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値 |
近畿大学農学部食品栄養学科 |
著者所属(翻訳) |
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値 |
Department of Food and Nutrition, Faculty of Agriculture, Kinki University |
著者所属(翻訳) |
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値 |
Kyoto Bunkyo Junior College |
著者所属(翻訳) |
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値 |
Asai CO. LTD |
著者所属(翻訳) |
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値 |
Department of Food and Nutrition, Faculty of Agriculture, Kinki University |
著者所属(翻訳) |
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値 |
Department of Food and Nutrition, Faculty of Agriculture, Kinki University |
版 |
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出版タイプ |
VoR |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |
出版者 名前 |
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出版者 |
近畿大学農学総合研究所 |
書誌情報 |
近畿大学農学総合研究所報告
en : Bulletin of the Institute for Comprehensive Agricultural Sciences, Kinki University
号 9,
p. 147-151,
発行日 2001-03-01
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ISSN |
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収録物識別子タイプ |
ISSN |
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収録物識別子 |
09193022 |
抄録 |
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内容記述タイプ |
Abstract |
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内容記述 |
[Synopsis] Three trypsin inhibitors were isolated and purified from quinoa seeds (Chenopodium quinoa) by extraction with 0.1M sodium chloride, heat treatment, ammonium sulfate precipitation, and chromatographies on SP-Sepharose Fast Flow, Sephadex G-75 and DEAE-Sepharose Fast Flow columns. The final preparations, QTI- I , - II and - III ,were homogeneous on electrophoretic anaylsis. The molecular weights of QTI- I , - II and -III were about 3,700, 3,600 and 3,550 by SDS-polyacrylamide gel electropholesis, and about 7,500, 7,400 and 7,300 by gel-chromatography, respectively. These inhibitors inhibited bovine trypsin at an inhibitor-enzyme ratio of 1:1. |
フォーマット |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
application/pdf |