@article{oai:kindai.repo.nii.ac.jp:00022288, author = {頭師, 暢秀}, issue = {1}, journal = {近畿大学短大論集, The Bulletin of Kindai University Junior College Division}, month = {Dec}, note = {[抄録]「Kindai Mikan in Ponzu(近大みかん使用ぽん酢) 」を紹介する。近畿大学短期大学部開講の専門科目II「マーケティング論1・2」で発案し、企業と協働して開発を進め、実際に販売している商品である。原料として近畿大学附属湯浅農場産の近大みかんを使用し、株式会社浜田屋本店が製造した。学生が、発想から商品名やラベルデザインを手がけている。[Abstract]This document reports a “ Kindai Mikan in Ponzu(soy sauce with Kindai orange juice). ” The students attending “ Marketing1・2 ” lectures at Junior Collage of Kindai University developed the sauce in collaboration with a company and brought onto market. Hamadaya-honten processed the sauce containing Kindai orange harvested in Kindai Yuasa Farm. The students also created the product’s name and label design.}, pages = {35--37}, title = {<資料>産学連携新商品:Kindai Mikan in Ponzu(近大みかん使用ぽん酢)}, volume = {54}, year = {2021}, yomi = {ズシ, ノブヒデ} }