WEKO3
アイテム
タンパク質の変性中間体および凝集体形成メカニズムの熱力学的研究
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/20386
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/20386dbddca12-33f5-411e-933b-6d20a57aeb14
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-11-28 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | タンパク質の変性中間体および凝集体形成メカニズムの熱力学的研究 | |||||||||
著者 |
丸谷, 智迦津
× 丸谷, 智迦津
|
|||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | jpn | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 | |||||||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||||||
アクセス権 | ||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||
著者 所属 | ||||||||||
値 | 近畿大学 | |||||||||
著者所属(翻訳) | ||||||||||
値 | Kindai University | |||||||||
版 | ||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||
出版者 名前 | ||||||||||
出版者 | 近畿大学 | |||||||||
書誌情報 |
博士学位論文/本文(平成29年度授与) p. 1-59, 発行日 2018-03-20 |
|||||||||
内容記述 | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | 学位の種類:理学 学位授与年月日:平成30年3月20日 主査:神山,匡 教授 報告番号:甲第1334号 学内授与番号:理第85号 Thermodynamic and kinetic properties of sorbitol-induced molten globule of myoglobin, Tadashi kamiyama, Tomokadu Marutani, Dai Kato, Takuya Hamada, Keiichi Kato, Takayoshi Kimura, Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, March 2016, Volume 123, Issue 3, pp 1861–1869, “This is a post-peer-review, pre-copyedit version of an article published in Journal of Thermal Analysis and Calorimetry . The final authenticated version is available online at: http://dx.doi.org/10.1007/s10973-015-4767-x” 掲載 https://doi.org/10.1016/j.tca.2017.11.003 掲載 |
|||||||||
フォーマット | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | application/pdf |