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  1. Public
  2. 研究紀要
  3. 九州短期大学研究紀要
  4. 47(2017)

〈資料〉自由記述による学生の調理工程に関する調査

https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/19240
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/19240
228be081-8fa2-474c-9f4e-e6e1eda49a02
名前 / ファイル ライセンス アクション
AN10297606-20171200-0001.pdf AN10297606-20171200-0001.pdf (2.0 MB)
Item type ☆紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2018-05-16
タイトル
タイトル 〈資料〉自由記述による学生の調理工程に関する調査
タイトル
タイトル 〈MATERIALS〉Survey of Cooking Process of the Junior College Student from Free Descriptive
言語 en
著者 八尋, 美希

× 八尋, 美希

八尋, 美希

ja-Kana ヤヒロ, ミキ

Search repository
言語
言語 jpn
キーワード
主題 cooking process, cooking skills, junior college student, free descriptive, points of the textbook
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者(英)
言語 en
値 Yahiro,Miki
著者 所属
値 近畿大学九州短期大学生活福祉情報科; 教授
著者所属(翻訳)
値 Kindai University Kyusyu Junior College living welfare information Course
版
出版タイプ NA
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_be7fb7dd8ff6fe43
出版者 名前
出版者 近畿大学九州短期大学
書誌情報 近畿大学九州短期大学研究紀要
en : RESEARCH BULLETIN OF Kindai University Kyushu Junior College

号 47, p. 1-12, 発行日 2017-12
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 09164383
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 The purpose of this study is to analyze the method of efficiently learning the cooking skills of junior college students using questionnaire surveys and textbooks. Students selected dishes that can be made from 100 dishes,known dishes,and unknown dishes.The cooking with the highest proportion that they can make is curry,92.86%. The second was 88.10% with omelette and omelette with rice. It was 85.71% with miso soup and fried rice next.Furthermore,they select three dishes from 50 dishes that were able to make it and write out how to make it. The average number of characters spent explaining one dish was 75.3 characters. How to cook was expressed only by sentences rather than numbers such as ①,②. And it showed more than half. However,as a result of comparing the content of the description with the textbook,it became clear that the students are not enough to understand the main point of cooking.
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 著者主要担当科目:食生活論
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
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Ver.1 2023-06-20 20:06:56.226159
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