WEKO3
アイテム
Research of bacterial and fungal counts on dried, semi-dried and raw foods collected from Dhaka, Bangladesh, and their reduction methods
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/19072
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/19072b27b2e1e-b231-42e9-b30e-65c51891a96c
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2017-12-21 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Research of bacterial and fungal counts on dried, semi-dried and raw foods collected from Dhaka, Bangladesh, and their reduction methods | |||||||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||||||
その他のタイトル | バングラデシュのダッカで収集した乾燥、半乾燥および生食品中の細菌数および真菌数とそれらの低減方法に関する研究 | |||||||||
著者 |
Farahnaaz, Feroz
× Farahnaaz, Feroz
|
|||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | jpn | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec | |||||||||
資源タイプ | thesis | |||||||||
著者 所属 | ||||||||||
近畿大学 | ||||||||||
著者所属(翻訳) | ||||||||||
Kindai University | ||||||||||
出版者 名前 | ||||||||||
出版者 | 近畿大学 | |||||||||
書誌情報 |
博士学位論文/内容の要旨および審査結果の要旨(平成28年度授与) p. 1-4, 発行日 2017-05-01 |
|||||||||
内容記述 | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | 学位の種類:農学 学位授与年月日:平成29年3月21日 主査:坂上,吉一 教授 報告番号:甲第1312号 学内授与番号:農第221号 | |||||||||
フォーマット | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | application/pdf |