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  1. Public
  2. 研究紀要
  3. 工業高等専門学校研究紀要
  4. 2(2008)
  1. Private
  2. 研究紀要
  3. 工業高等専門学校研究紀要Research reports Kinki University Technical College
  4. 2(2009)

高菜漬けの辛み評価について

https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/12893
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/12893
41cb90e3-3a6e-479e-8070-dfe357ea6815
名前 / ファイル ライセンス アクション
AA12315376-20090115-0017.pdf AA12315376-20090115-0017.pdf (79.9 kB)
Item type ☆紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2014-09-12
タイトル
タイトル 高菜漬けの辛み評価について
タイトル
タイトル Hot evaluation of mustard green pickles
言語 en
著者 中村, 信広

× 中村, 信広

中村, 信広

ja-Kana ナカムラ, ノブヒロ

Search repository
言語
言語 jpn
キーワード
主題 The mustard greens pickle, quality control
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者(英)
en
NAKAMURA, Nobuhiro
著者 所属
近畿大学工業高等専門学校総合システム工学科機械系
著者所属(翻訳)
Kinki University Technical College
版
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
出版者 名前
出版者 近畿大学工業高等専門学校
書誌情報 近畿大学工業高等専門学校研究紀要
en : Research reports Kinki University Technical College

巻 2, p. 17-18, 発行日 2009-01-01
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 18824374
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 [Abstract] The mustard greens pickle is one of the speciality in the Kumano region and there is a peculiar hot. However, the quality of mustard greens is different according to the cultivation. It is necessary to keep quality control of the mustard greens pickle. Hot of the mustard greens pickle was evaluated with the detecting tube. This study examined the influence that the cultivation environment exerted on hot of the mustard greens pickle.
フォーマット
内容記述タイプ Other
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Ver.1 2023-06-20 18:44:16.527647
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