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高菜漬けの辛み評価について
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/12893
https://kindai.repo.nii.ac.jp/records/1289341cb90e3-3a6e-479e-8070-dfe357ea6815
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
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Item type | ☆紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||
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公開日 | 2014-09-12 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | 高菜漬けの辛み評価について | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Hot evaluation of mustard green pickles | |||||||||
言語 | en | |||||||||
著者 |
中村, 信広
× 中村, 信広
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言語 | ||||||||||
言語 | jpn | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題 | The mustard greens pickle, quality control | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||
著者(英) | ||||||||||
en | ||||||||||
NAKAMURA, Nobuhiro | ||||||||||
著者 所属 | ||||||||||
近畿大学工業高等専門学校総合システム工学科機械系 | ||||||||||
著者所属(翻訳) | ||||||||||
Kinki University Technical College | ||||||||||
版 | ||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||
出版者 名前 | ||||||||||
出版者 | 近畿大学工業高等専門学校 | |||||||||
書誌情報 |
近畿大学工業高等専門学校研究紀要 en : Research reports Kinki University Technical College 巻 2, p. 17-18, 発行日 2009-01-01 |
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ISSN | ||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||
収録物識別子 | 18824374 | |||||||||
抄録 | ||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||
内容記述 | [Abstract] The mustard greens pickle is one of the speciality in the Kumano region and there is a peculiar hot. However, the quality of mustard greens is different according to the cultivation. It is necessary to keep quality control of the mustard greens pickle. Hot of the mustard greens pickle was evaluated with the detecting tube. This study examined the influence that the cultivation environment exerted on hot of the mustard greens pickle. | |||||||||
フォーマット | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | application/pdf |